Emma de Thouars geeft in dit boek meer dan honderd toegankelijke recepten waar geen vlees of vis aan te pas komt
De Aziatische keuken leent zich als geen ander voor vegetarisch eten. Ingewikkeld hoeft dat gelukkig niet te zijn. Emma de Thouars geeft in dit boek meer dan honderd toegankelijke recepten waar geen vlees of vis aan te pas komt. Grote hoeveelheden rijst met lopende eidooiers, verschillende soorten crispy chili-olie, kruidige curry’s en knapperige snacks. Van Koreaanse bosuipannenkoeken tot Indiase sperziebonen en rookaubergines, van een Japanse eiersandwich tot kimchidumplings. Net als in haar eerste boek Amazing Asia is de inspanning laag en het comfortfoodgehalte torenhoog.
Grote hoeveelheden rijst met lopende eidooiers, verschillende soorten crispy chili-olie, kruidige curry’s en knapperige snacks. Van Koreaanse bosuipannenkoeken tot Indiase sperziebonen en rookaubergines, van een Japanse eiersandwich tot kimchidumplings.
© 2021 Nijgh Cuisine, Tekst & receptuur: Emma de Thouars, Food-fotografie & styling: Sophia van den Hoek, Studio Unfolded, Omslagontwerp & vormgeving: Jelle F. Post
NUR 440, 444 / ISBN 978 90 388 0989 2